De Venlose Glasindustrie voor glashandelaren

De Venlose Glasindustrie richt zich voornamelijk op u als glashandelaar, schilder of aannemer. Ook particulieren in de regio kunnen bij ons terecht. We onderscheiden ons door ons brede assortiment, onze uitgekiende logistiek en hoge kwaliteit producten en service.

Neem contact op
Voor glashandelaren

Glashandelaren

Als glashandelaar wilt u een breed aanbod aanbieden aan uw klanten. Bij de Venlose Glasindustrie kunt u een heel divers assortiment beglazing inkopen. Veel verschillende producten bij één betrouwbaar inkoopadres. Dat maakt het inkoopproces voor u als handelaar eenvoudig en overzichtelijk.

Neem contact op
Voor aannemers

Aannemers

Onze Venlose Glasindustrie werkt met verschillende aannemers in de regio aan renovatieprojecten en middelgrote nieuwbouwprojecten. Wij monteren al het glaswerk voor woningen, kantoren en utiliteitsbouw. Ook samenwerken met de Venlose Glasindustrie?

Neem contact op
Voor schilders

Schilders

Veel professionele schilders houden zich naast hun werkzaamheden bezig met glaszetten. Logisch, want het renoveren van kozijnen gaat vaak gepaard met het zetten van nieuwe beglazing. Onze glashandel werkt in onze regio regelmatig samen met kleinere ondernemers zoals schilders. Wilt u voor uw schildersbedrijf een vast inkoopadres met een ruim glas aanbod?

Neem contact op
voor particulieren

Particulieren

Voor elk creatief en praktisch idee dat met de beglazing van uw woning te maken heeft, vindt u bij ons een passend product. De Venlose Glasindustrie in Belfeld geeft particulieren advies over bijvoorbeeld isolatieglas en veiligheidsglas, maar ook over glastoepassingen in het interieur.

Neem contact op