Schilderbedrijven kopen glas in bij de Venlose Glasindustrie

De Venlose Glasindustrie

De Venlose Glasindustrie richt zich voornamelijk op glashandelaren, schilders, aannemers en particulieren in de regio. We onderscheiden ons door een breed assortiment, onze uitgekiende logistiek en hoge kwaliteit en service.

Het team van de Venlose Glasindustrie helpt u de juiste glassoorten voor uw project te selecteren

Glashandelaren

Als glashandel wilt u een breed aanbod kunnen bieden aan uw klanten. Bij de Venlose Glasindustrie kunt u een heel divers assortiment beglazing inkopen. Veel verschillende producten bij 1 betrouwbaar inkoopadres. Dat maakt het inkoopproces eenvoudig en overzichtelijk.

Glaswerk nodig voor een renovatieproject? De Venlose Glasindustrie levert het voor u

Aannemers

Onze Venlose glashandel werkt met verschillende aannemers in de regio aan renovatie- en middelgrote nieuwbouwprojecten. Wij monteren al het glaswerk voor woningen, kantoren en utiliteitsbouw. Ook samenwerken met de Venlose Glasindustrie?

De Venlose Glasindustrie werkt veel samen met aannemers van nieuwbouwprojecten

Schilders

Veel professionele schilders houden zich naast hun werkzaamheden bezig met glaszetten. Logisch, want het renoveren van kozijnen gaat vaak gepaard met het zetten van nieuwe beglazing. Onze glashandel werkt in onze regio regelmatig samen met kleinere ondernemers zoals schilders. Wilt u voor uw schildersbedrijf een vast inkoopadres met een ruim glasaanbod?

Glashandel in gemeente Venlo voor glasgroothandelaren, aannemers en particulieren

Particulieren

Voor elk creatief en praktisch idee, dat met de beglazing van uw woning te maken heeft, vindt u bij ons een passend product. De Venlose Glasindustrie in Belfeld geeft particulieren onder meer advies over isolatieglas en veiligheidsglas, maar ook over glastoepassingen in het interieur.